Mięso Wołowe
Udziec Wołowy
Udziec Wołowy z kością
Zdajemy sobie sprawę, że niezwykle ważną kwestią dla naszych klientów jest najwyższej jakości surowiec. Prowadzimy politykę pozyskiwania wyselekcjonowanego mięsa wołowego od lokalnych dostawców. Dlatego oferowany Udziec Wołowy jest zawsze najwyższej jakości.
Udziec wołowy z kością wycina się z ćwierćtuszy tylnej przez cięcie rozpoczynające się od biodrowego węzła chłonnego do kulszowego węzła chłonnego prowadzone wzdłuż (blisko) kości biodrowej.
Dodatkowe wymagania:
Powierzchniowy, pachwinowy węzeł chłonny zachowany lub usunięty; fragmenty kości miednicy i powierzchniowa tkanka włóknista zostawione lub oddzielone; krzyżowa ogonek - usunięta lub zostawiona.
Cięcia z tego elementu:
Skrzydło z Ogonkiem Krzyżowej, Zrazowa Górna, Okrywa Zrazowej Górnej, Zrazowa Dolna z Ligawą i Nadprężem, Drobne elementy z udźca.
- Subun
- Mięso
- Mięso Wołowe
- Udziec Wołowy