Doskonałej jakości, niezwykle aromatyczne mięsiwa pieczone, powstają z odpowiednio wyselekcjonowanych kawałków mięsa. Zatem w naszej ofercie niemogło zatem zabraknąć miejsca dla tradycyjnie wyrabianych i pieczonych mięsiw, takich jak boczek, schab i karkówka. Każda wędlina pieczona na szaro, zachwyca oryginalnym smakiem, kolorem gdyż jest peklowana i wypiekana z wyselekcjonowanego jednego kawałka mięsa. Co najważniejsze, wszystkie oferowane przez nas mięsiwa pieczone na szaro to produkty wyrabiane w sposób tradycyjny, a zatem wolne od sztucznych barwników, substancji wzmacniających smak. Wędliny pieczone na szaro powstają w sposób tradycyjny, a zatem do uzyskania 100g gotowego produktu potrzeba przeszło 100g surowego mięsa najlepszej jakości. Dzięki temu mogą być państwo pewni, że są to pełnowartościowe wyroby, nadto wyróżniające dzięki unikalnej mieszance przypraw oryginalnym smakiem i aromatem.
Każdego dnia z dobrym smakiem
Mięsiwa Pieczone
Manufaktura
Unikalne Receptury
Wszystkie nasze wyroby są wytwarzane według tradcyjnych recpetur, w związku z tym nie zawierają żadnych sztucznych barwników i substancji konserwujących. Przyprawiane są jedynie naturalnymi mieszankami przypraw. Nieustannie pielęgnujemy sprawdzone techniki masarskie, aby zachować autentyczny smak naszych wędlin i kontynuować rodzinne dziedzictwo z dumą przekazywane dalej.
Wędliny Mistrza Marszałka to nasza marka, która wywodzi się z ponad 400 latniej Mazowieckiej tradycji masarskiej. Misją marki jest kultywowanie , spożądzania wędlin w oparciu o receptury na bazie mięs i podrobów najwyższej jakości.
Wędliny Mistrza Marszałka to nasza marka, która wywodzi się z ponad 400 latniej Mazowieckiej tradycji masarskiej. Misją marki jest kultywowanie, spożądzania wędlin w oparciu o receptury na bazie mięs i podrobów najwyższej jakości. Przekonaj się o najwyższej jakości i wybornym smaku naszych wędlin!