Mięso Wieprzowe
Karkówka bez kości
Elementy mięsa wieprzowego
Zdajemy sobie sprawę, że niezwykle ważną kwestią dla naszych klientów jest najwyższej jakości surowiec. Prowadzimy politykę pozyskiwania wyselekcjonowanego mięsa od lokalnych dostawców. Dlatego oferowana karkówka bez kości jest zawsze najwyższej jakości.
Karkówka wieprzowa bez kości, to element mięsa wieprzowego najpopularniejszy na polskich stołach. Karkówka bez kości jest najczęściej wykorzystywana do przygotowania kotletów, pieczeni, baleronów i nadaje się również do pieczenia w całości.
W naszej ofercie znajduje się mięso z polskiej wieprzowiny. Oferujemy gotowe elementy z mięsa wieprzowego, które poza walorami smakowymi, posiada też wiele właściwości zdrowotnych. Proponowane elementy mięsa wieprzowego pochodzą od lokalnych dostawców, elementy mięsa są selekcjonowane i przygotowywane przez nasz wydział rozbioru mięsa. Poprzez własny rozbiór możemy zawsze zagwarantować świeżą i wysokiej jakości karkówkę bez kości.
- Subun
- Mięso
- Mięso Wieprzowe
- Karkówka bez kości