Mięso Wieprzowe
Łopatka bez kości
Elementy mięsa wieprzowego
Zdajemy sobie sprawę, że niezwykle ważną kwestią dla naszych klientów jest najwyższej jakości surowiec. Prowadzimy politykę pozyskiwania wyselekcjonowanego mięsa od lokalnych dostawców. Dlatego oferowana łopatka bez kości jest zawsze najwyższej jakości.
Łopaka wieprzowa bez kości, to element mięsa wieprzowego najpopularniejszy na polskich stołach. Łopatka bez kości jest najczęściej wykorzystywana do przygotowania pieczeni, gulaszów i nadaje się również do pieczenia w całości.
W naszej ofercie znajduje się mięso z polskiej wieprzowiny. Oferujemy gotowe elementy z mięsa wieprzowego, które poza walorami smakowymi, posiadają też wiele właściwości zdrowotnych. Proponowane elementy mięsa wieprzowego pochodzą od lokalnych dostawców, elementy mięsa są selekcjonowane i przygotowywane przez nasz wydział rozbioru mięsa. Poprzez własny rozbiór możemy zawsze zagwarantować świeżą i wysokiej jakości łopatkę wieprzową bez kości.
- Subun
- Mięso
- Mięso Wieprzowe
- Łopatka bez kości