Mięso Wołowe
Polędwica wołowa
Polędwica wołowa z warkoczem
Zdajemy sobie sprawę, że niezwykle ważną kwestią dla naszych klientów jest najwyższej jakości surowiec. Prowadzimy politykę pozyskiwania wyselekcjonowanego mięsa wołowego od lokalnych dostawców. Dlatego oferowana Polędwica wołowa z warkoczem jest zawsze najwyższej jakości.
Dodatkowe wymagania:
Polędwica wołowa z warkoczem jest przygotowywana z tylnej ćwierćtuszy i jest odrywana w jednym kawałku od powierzchni brzusznej kręgów lędźwiowych oraz bocznej powierzchni biodra. Mięsień M. psoas minor pozostaje na miejscu.
Pokrywa tłuszczu zachowana lub usunięta, zewnętrzna gruba tkanka łączna (omięsna) oddzielona lub zachowana, M. iliacus (przyległy do M. psoas minor) zachowany lub usunięty.
Cięcia z tego elementu:
Polędwica wołowa bez warkocza.
- Subun
- Mięso
- Mięso Wołowe
- Polędwica wołowa